keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kuis kulkee Baulba?

No… Eipä tässä mitään elämää ihmeellisempää. Kahden vuoden koulu-urakointi on nyt paketissa: opiskelut ja työharjoittelut hetkeksi taas takanapäin. Kyllä, olen viimeinkin valmistunut ja saanut merkonomitutkinnon suoritettua! (Aloitin koulutuksen ensimmäisen kerran vuonna 2013, jonka jätin pian aloittamisen jälkeen motivaatiopulan ja unettomuuden aiheuttaman väsymyksen takia kesken.) Olen kohtalaisen ylpeä tästä saavutuksesta, vaikka se ei muuttanut suuresti elämääni. (Mulla siis entuudestaan ajoneuvoasentajanpaperit, enkä vieläkään tiedä mikä musta tulee isona…) Ei oteta siitä sen suurempaa stressiä. Kattellaan, mitä aika tuo tullessaan. :)

Pari viimeistä vuotta ovatkin menneet todella vauhdikkaasti, vaikka välillä arki tuntuikin kaiken aktiviteetin keskellä hieman raskaalta. Hengissä selvittiin, ei välttämättä viisaampana, mutta yhtä kokemusta rikkaampana! Kävi myös älyttömän hyvä tuuri, sillä meidän luokka oli ihan huippuporukka. Parissa vuodessa sainkin uusia hyviä ystäviä.

Työkuviot taas ovat muuttuneet senkin edestä. Aloitin toukokuussa jakamaan postia öisin. Käytännössä sain siis kääntää kaikki mun päivittäiset rytmit täysin päinvastaiseksi: kuudelta nukkumaan, aamupala klo 14-15, ja treenaan mieluiten vasta ilta kymmeneltä. (Tämä on ihan okei näin kesän aikaa, salilla saa olla rauhassa, eikä ole niin perkuleen kuuma…) Monen mielestä tämä on varmasti ns. ”paskanakki”. Duuni, jota ei suuremmin arvosteta, mutta jos sen hoitaa huonosti, varmasti tulee sanomista, kun joku jää ilman aamulehteä. Itse kuitenkin tykkään tästä hommasta, ja sehän on tärkeintä. J Jokainen päivä on ”vapaata”: nukkumisen ja treenaamisen saa sovitettua omaan elämään kivasti, eikä tarvitse enää elää kalenterin orjana. (Olinkin aika fiiliksissä siitä, että mulla on ihan kokonaisia päiviä ilman tätä aikatauluttamista: aikaa nähdä kavereita, treenata ja vaan olla ja nauttia kesästä!) Ja mansikkana kakun päällä, kelatkaa mitä hyötyliikuntaa tämä on!


Treenitkin on kulkenut aivan uudella motivaatiolla, vaikkei ikinä mitään suurempaa ongelmaa sen suhteen ole ollutkaan. Tekeminen on kivaa ja koitetaan pitää se sellaisena. On myös ollut kiva huomata kehitystä omassa kunnossa ja jaksamisessa. Treenikuvioihin on tulossa jonkin verran uusia muutoksia, niistä kerron lisää myöhemmin.



Nopea ja raikas välipalasmoothie kesäpäiviin:

  • 2dl Oatly kauramaitoa
  • 1 banaani
  • 50g marjoja
  • 35g protskujauhetta

Nautitaan nyt lämmöstä ja auringosta. Hyviä kesäpäiviä kaikille teille lukijoille!


-Baulba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti