sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Uutta ja vanhaa

Syksyn tuulet toivat mukanaan monia uusia juttuja, jotka ovat pitäneet meikäläisen hyvinkin kiireisenä.
 
Mitä kaikkea sitten on tapahtunut? No…

Elokuussa juhlittiin häitä, siskoni Piian meni vihdonkin naimisiin Joosen kanssa, jonka kanssa on ollut yhdessä jo vuodesta 2007. 

Kaikessa ”hiljaisuudessa” meikäläinen pakkasi laukut ja muutti Turkuun. Asunto löytyi puolivahingossa Martin asuinalueelta, ja olenkin nyt jo täysin rakastunut tähän paikkaan. Tämä on just sopivan lähellä kaikkea ja ihan sairaan hyvät ulkoilumahdollisuudet. Neliöitä asunnossa on parikymmentä vähemmän kuin vanhassa, mikä tuotti aluksi hiukan päänvaivaa huonekalujen järkevän sijoittelun kannalta. Isona plussana tosin on OMA SAUNA! (Hienosti oon aikaisemmin pärjännyt ilman, mutta en mä tota enää poiskaan antais!)


Treenit suoritan Sali82:lla, josta löytyy kattavasti laitteita ja saa omat treenit vedettyä ilman turhempia ihmettelyjä. Ja matkaakin on vain muutama kilometri (tämä luonnollisesti tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä ;)). Ruokakauppakin löytyi kulman takaa, niin eiköhän täällä hengissä pysytä!


Väenpaljoudessa ei niin hyvin viihtyvänä ihmisenä luonnollisesti erehdyin menemään Citymarkettiin päivänä, jolloin liikkeellä oli jokainen paikallinen mainoshaukka. Kyllä siinä oli pienen kylän kasvatti hämillään, kun tajusin leipäosaston olevan suurempi kuin meidän Supermarketti… Tarkoituksena oli siis hakea nopeasti moppi ja poistua paikalta. Pelkän siivoustarvikeosaston löytymiseen sai kulutettua hyvän tovin aikaa. No, moppi löytyi lopulta, mutta kyllähän tällaisen suorituksen jälkeen pienelle maailman valloittajalle kerkeää nälkä tulemaan…

Ajatuksena oli hakea jotain nopeaa ruokaa, jotta saisi verensokerit oikealle tasolle, sen verran ehdin ahdistua jo tässä kohtaa. Ihme kyllä löysin tieni tälle tiskille jossa oli kaikenlaista salaattia ja lihaa ja kaikkea mitä vaan voi äkkiseltään kuvitella. Ja se tiski oli pitkä. Seuraavaksi ”ongelmaksi” muodostui tämä laaja valikoima. Siinä hetken pyörittyäni päädyin valitsemaan itselleni herkullisen näköisen patongin.

Tehtävä suoritettu, patonki ja moppi kainaloon, ja suunta kohti kassoja. Leipäosaston kohdalla epäonnekseni joku hiukan liian pirteä naishenkilö kuulutti jostain ilmaisista maistiaisista ja PAM sata innokasta maistiaisten ystävää pamahti paikalle, (tiedätte varmaan ne luonto-ohjelmat joissa savannilla makaa eläimen ruho ja haaskalinnut hyökkää sen kimppuun) kyse oli siis elämästä ja kuolemasta. Ja minä siellä välissä patongin ja mopin kanssa. Herkempi olisi saanut jonkinasteisen kohtauksen, eikä se kyllä itsellänikään kaukana ollut… No hengissä ja ehjänä lopulta kassojen kautta ulos, ja olo oli enemmän kuin ylpeä tästä rajusta suorittamisesta.

Kaiken tän muuton ja hälinän keskellä alkoivat myös työt uudessa paikassa. Ei vain alkanut tämä ihan suunnitelmien mukaisesti, vaan sairastuin heti keuhkokuumeeseen, josta nyt koitetaan pikaisesti toipua. Kuume onneksi laski lääkityksen avulla nopeasti, eikä sykekään noussut enää 160:neen portaita kulkiessa. Pientä flunssaa ja nivelsärkyä lukuun ottamatta ollaan taas elävien kirjoissa.
 
Kuva: WeHeartIt

Nyt kun arki tästä taas tasoittuu, niin blogikin päivittyy aktiivisemmin, pysykää kuulolla!

Nyt soi: Mikko Harju - Taivas ei oo rajana

-Baulba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti