perjantai 9. maaliskuuta 2018

Neverever


#1 En ole koskaan katsonut Taru Sormusten Herrasta, enkä myöskään Star Wars -elokuvia.

En siis ainuttakaan. Sinällään noloa myöntää, kun kaikki aina hehkuttavat näistä ja oot itte ihan kujalla.  En kuitenkaan koe jääneeni paitsi mistään mullistavasta, mutta lupaan pitää elokuvamaratonin heti, kun sille vain löytyy aikaa. (Ei mitään hajua, kuinka monta pätkää näitä edes on.)

#2 En ole koskaan käynyt Lapissa.

Siis siellä missä oikeasti on talvi. Ja tunturit. Ja helvetin kylmä.

Taivalkoskella olen lapsena käynyt, mutta silloinkin oli kesä, joten tätä ei lasketa.

Oon siis kuitenkin nähnyt poroja muuallakin, kuin Korkeasaaressa (yksi rasti omaan listaan).

Ja tämä reissu on pakko kokea. Itte tykkään kyllä talvesta. En tosin muista, kuinka monta vuotta siitä on, kun näillä leveysasteilla sellainen on oikeasti ollut, joten sitä tarvinnee lähteä muualle ihmettelemään.

#3 En ole koskaan osallistunut body-pumppi-pamppi -tunnille.

Kerran kaverin painostuksen alaisena osallistuin Zumbaan. En ole varmaan koskaan tuntenut itseäni niin paskanjäykäksi. Liike lähtee lantiosta. Ei välttämättä lähde. En osallistunut toista kertaa.

Spinningissä tuli käytyä muutaman kerran. Ihan kuolema kaverille, jonka aerobinen harjoittelu on perustunut kävelyyn tai RAUHALLISEEN sisäpyöräilyyn. Keskisyke jotain +180.

Enkä nyt siis todellakaan väheksy ryhmäliikuntaa, päinvastoin. Kukin liikkuu tavalla, joka itselleen parhaiten sopii. Arvostan vaan niin suuresti omaa tilaani, joten on erittäin vaikea sijoittaa itseni hikoilemaan samanaikaisesti huoneeseen parinkymmenen muun harrastajan kanssa.

Ja kun rehellisiä nyt ollaan, niin tuossa taannoin harkitsin jopa itse osallistuvani ja hankkivani jopa jonkun kymppikortin, vähän vastapainoksi salireeniin. Jäi harkinnan tasolle. Todennäköisesti ensimmäisellä kerralla kuolisin ahdistukseen niin jäis ne loput kerrat käyttämättä. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt, kuinka paljon kaikkea erilaista jumppaa edes on (kyllä, jouduin googlettamaan, melkoisia ahaa elämyksiä), varmasti siis jokaiselle jotain.
 
#4 En ole koskaan lukenut Tuntematonta Sotilasta.

Monesti olen aloittanut. Tää on oikeesti noloa. Ei juuri lisättävää. MUTTA, tähän tulee korjaus, hankin jo kirjan, joten se odottaa lukulistalla vuoroaan.

#5 En ole koskaan saanut sakkoja liikenteessä.

Parkkisakkoja ei lasketa. Sinällään jännä, koska oon AINA hiukan myöhässä, tai on kiire, tai vituttaa edessä ajavan Skodan takavalot.

Kerran jos toisenkin on kyllä pysäytelty, mutta näistäkin on puhumalla selvitty (niin helppoa olla nainen). ”Kun en mä yhtään huomannut” tai ”En mä voinut tietää” – Toimii.

Täytyy varmaan hakata päätä puuhun, joku päivä se rapsahtaa ja veikkaan, että saa kaivaa mankelin kellarista.

#6 En ole koskaan riippuliitänyt. 

Ihan pakko joskus päästä kokeilemaan.

#7 En ole koskaan osannut soittaa mitään instrumenttia.

Meidän vanhemmilla oli sähköurut, ja mulla Pupu Tupuna opi soittamaan – kirja. Siinä kirjassa oli värillisiä palloja, ja pallojen koko kertoi, kuinka pitkään/kovaa piti kosketinta painaa. (Ja meillä tosiaan urut… Jokainen voi nyt mielessään miettiä, kuinka raskasta on mun vanhemmilla ollut, kun lapsi haluaa oppia soittamaan.)

Hain myös musiikkiopistoon. Olisin halunnut oppia soittamaan kontrabassoa.


Voin sanoa, että tätä listaa oli vaikea tehdä. Monta päivää meni miettiessä asioita, mitä ei olisi edes kerran kokeillut. Muiden listoja lukiessa vierähti kivi sydämeltä, että mä en ole ainoa juntti, jolta jäänyt Tuntematon lukematta tai Star Warssit kattomatta. :D

Mitä sä et oo koskaan tehnyt? 😊

Nyt soi: Mitä sä odotat - Ira

-Baulba

4 kommenttia:

  1. TAIVALKOSKI! JA SAVITAIPALE, eiks sielläkin ollut jotain riemukasta perhelomailua (not). Ja teijän urut.. apua kuolen nauruun ku muistelen :D :D myös yläkerran sähköpiano oli kova, siitä sai cooleja valmisbiisejä.

    T. Iira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sitä perhelomailua parhaillaan, chryslerin kyydissä luonollisesti :D Haha, joo erilaisia avaruus soundeja :D Veikkaan et meijjän porukat on onnellisia ku omaksi jutuksi valikoitu toi urheilu :Ddd

      Poista
  2. On se kumma ettet oo yhtää sakkoa liikenteessä saanu.. sitä sun mopoiluaki joskus ko katteli ni huhhu! :d Hullu sai olla jos samaa aikaa uskaltautus liikenteesee! x)

    VastaaPoista